Fysiofitness

Wil je graag sporten maar is om de één of andere reden de drempel naar de sportschool te hoog? Heb je bijvoorbeeld nog geen goede conditie of heb je bepaalde fysieke klachten en wil je sporten onder goede begeleiding? Dan biedt fysiofitness de oplossing. Het is een tussenvorm van fysiotherapie en fitness. Je krijgt begeleiding van een ervaren fysiotherapeut en je hebt tevens de uitdaging die fitness biedt. Bij Fysiotherapie Het Oude Badhuis bieden we deze vorm in groepsverband aan. 

Hoe werkt fysiofitness?

Fysiofitness combineert de principes van fysiotherapie en fitness. Onze ervaren fysiotherapeuten ontwikkelen een individueel trainingsprogramma voor jou, afgestemd op het doel dat je wilt bereiken. Of het nu gaat om het verbeteren van je conditie, het voorkomen van blessures, het herstellen van je mobiliteit of het versterken van je spieren.

Fysiofitness is ook geschikt voor mensen die herstellen van blessures, chirurgische ingrepen of chronische aandoeningen.

Er wordt eerst een afspraak met je ingepland om in een half uur een intake te doen. We vragen naar je huidige beweegpatroon, je lichamelijke conditie en, niet onbelangrijk: de doelen waar je aan wilt gaan werken. Daarna wordt er lichamelijk onderzoek gedaan om te bepalen op welk niveau je start. Je traint in een vaste kleine groep van ongeveer zes tot maximaal acht mensen. De training duurt een uur en wordt begeleid door een  fysiotherapeut. Je ziet steeds dezelfde mensen, waardoor er snel een gemoedelijke sfeer ontstaat.

Tarieven fysiofitness abonnementen

Fysiofitness wordt aangeboden op basis van een abonnement. De intake kan via de aanvullende verzekering, dat kost 1 behandeling.

 

 1x per week2x per week
Per maand€ 42,50€ 80
Per kwartaal€ 121€ 240
Per half jaar€ 240€ 435
Per jaar€ 470€ 940

Ben je geïnteresseerd in fysiofitness?

Wil je meer informatie over fysiofitness bij Fysiotherapie Het Oude Badhuis? Of wil je direct een afspraak inplannen? Je kunt onze praktijk in Hilversum bereiken door te bellen naar 035 – 6216 722 of een mail te sturen naar info@fysiobadhuis.nl. Of neem direct contact met ons op via de website.

Deze therapeuten kunnen je helpen