Ben jij geïnteresseerd in fysiotherapie?

Jouw herstel en welzijn zijn onze hoogste prioriteit. Of je nu worstelt met pijn, herstellende bent van een blessure, of gewoon op zoek bent naar manieren om je lichaam sterker en gezonder te maken, wij zijn hier om je te helpen. Met fysiotherapie staan we klaar om samen met jou een behandelplan op te stellen dat perfect aansluit op jouw specifieke behoeften en doelen.

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Eén van de grootste voordelen van fysiotherapie is dat het zich richt op het behandelen van de oorzaak van de klachten, in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Onze fysiotherapeuten doen grondig onderzoek om de bron van je pijn of beperkingen te achterhalen. Vervolgens stellen ze een persoonlijk behandelplan op, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Of het nu gaat om het versterken van je spieren, het verbeteren van je mobiliteit of het verminderen van pijn, wij bieden op maat gemaakte oplossingen.

Het mooie van fysio is dat het niet alleen gericht is op het herstellen van schade, maar ook op het voorkomen ervan. Door middel van preventieve oefeningen en advies helpen onze fysiotherapeuten je om blessures te voorkomen en je lichaam in optimale conditie te houden. Ze leren je de juiste technieken voor een goede houding, zodat je je dagelijkse activiteiten met vertrouwen kunt uitvoeren.

Voor alle leeftijden

Fysiotherapie is ook niet beperkt tot specifieke leeftijdsgroepen. Het is voor iedereen, van jong tot oud. Of je nu een jonge atleet bent met een sportblessure of een senior die moeite heeft met evenwicht en stabiliteit, het kan je helpen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Welke behandelmethoden gebruiken we bij fysiotherapie?

Een ander fantastisch aspect van fysiotherapie is de breedte van de behandelingen die wij bij Het Oude Badhuis aanbieden. Of je nu behoefte hebt aan manuele therapie, oefentherapie, sportrevalidatie, neurologische revalidatie of psychosomatische fysiotherapie. Fysiotherapie Het Oude Badhuis heeft het allemaal. Kijk hier voor alle specialisaties die wij in huis hebben.

Wil je meer informatie over fysiotherapie bij Het Oude Badhuis?

Wil je meer informatie of meer weten over onze andere specialisaties? Kijk voor de specialisaties hier verder. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Kom in contact door te bellen naar 035 – 6216 722 of een mail te sturen naar info@fysiobadhuis.nl