Vacature: fysiotherapeut

Ben jij die fijne nieuwe collega fysiotherapeut die bij ons komt werken? Wij zijn op zoek naar een gedreven fysiotherapeut voor minimaal 20 uur per week! Je bent algemeen fysiotherapeut met een specialisatie, je bent je aan het specialiseren of hebt interesse om je te gaan specialiseren.

Wie zijn wij?
We zijn een dynamische eerstelijnspraktijk, gesitueerd in een woonzorgcentrum. We behandelen mensen uit de regio, het dorp en het woonzorgcentrum. Warmte, vriendelijkheid, en je welkom voelen staat bij ons hoog in het vaandel. Onze praktijk is altijd op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen om zowel de praktijk als de fysiotherapeuten op een hoger plan te zetten.

Er werken 6 collega’s met verschillende specialisaties, zoals orthopedisch manuele therapie, bekkenfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Naast de specialisaties behandelen we ook cliënten met algemene bewegingsklachten. We zijn teamgericht. Ondanks onze eigen specialisatie vinden we het belangrijk dat we altijd samenwerken, zowel met elkaar, als met andere disciplines.

Wie ben jij?
Een (startende) fysiotherapeut, met eventueel specialisatie of in opleiding tot specialist. Je bent vriendelijk, gedreven, stelt de cliënt centraal en wil je graag blijven ontplooien. Je krijgt alle ruimte om je eigen interesse verder te ontwikkelen en start vast met een gevulde agenda.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV naar Mariska Droop op info@fysiobadhuis.nl.